.

.

Совети Од Силиконска Слама Покриваат 8 Пакувања За Повеќекратна Употреба Слатки Сламени Приклучоци За Пиење Капаци Од Врвови Од Слама Против Прашина Силиконски Сл

Совети Од Силиконска Слама Покриваат 8 Пакувања За Повеќекратна Употреба Слатки Сламени Приклучоци За Пиење Капаци Од Врвови Од Слама Против Прашина

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Што ЌЕ ДОБИЕТЕ : ќе добиете 8 стилови на силиконски сламени комплети, 1 од секој стил, круши, ананас, лимони, праски, Новогодишни елки, снегулки и повеќебојни сламки за храна врвовите покриваат само за широк 1/4 инчи, итн симпатичната форма ќе ја ценат децата и нивниот омилен во семејството(Случаен натпревар од продавачот). СВЕЖ И СИМПАТИЧЕН ДИЗАЈН : Овие слатки форми на сламена хауба можат да ги направат вашите сламки и чаши поделикатни. Покрај тоа, тие имаат херметички заптивка, отпорен на прашина и дизајн отпорен на прскање, кои се особено погодни за активности на отворено и се практични подароци за пријателите и семејството. СИГУРЕН МАТЕРИЈАЛ : силиконскиот сламен ракав е изработен од висококвалитетен силикон без БПА, без необичен мирис, издржлив, еднократно, нетоксичен и може да се исчисти рачно или во машина за миење садови, така што може да ви обезбеди повеќе услуги. ПРЕНОСЛИВ и УДОБЕН : тој е мал, може да се носи со вас и да се користи таму каде што ви треба, како што се одење на улица, кампување, пешачење или други активности. СООДВЕТНА ГОЛЕМИНА : нашиот капак на врвот на сламата е многу погоден за повеќето типови слама од слама од 6-8 мм (0,2 инчи-0,3 инчи); ве молиме имајте предвид дека нашиот пакет вклучува само силиконски сламени приклучоци, а не сламки. 8 Парчиња силиконски врвови од слама покриваат врвови од слама за еднократно пиење капаци сламени приклучоци отпорни на прашина за сламки од 6 - 7 мм, итн. Убави подароци : силиконските сламки се убави подароци во повеќето прилики, убави за прослави на семејни или детски забави и трендовски за семејно обединување, ноќно излегување на девојчиња, коктел забава, скара во двор, излети, пловење со брод и многу повеќе, подобар избор на подароци за вашите семејства и пријатели.

Други карактеристики

Material:
silicone
Size:
suitable for 6 - 8 mm(0.2inch-0.3inch)straws
Color:
as the picture shows
Package includes:
8 x Silicone straw tips covers:
Features:
Nice performance:
Our reusable drinking straw tips can decorate your straw cup specially and beautifully. With airtight seal, anti-dust and splash proof ability, :
Practical and reusable:
When you use these straw covers, you can find although it is not too big, you can boil it in hot water to keep it from dust.:
Simple usage:
You can fix the straw cover fast on the straw, and can directly remove it when drinking, it will be suspended on the straw firmly. :
Safe and hygienic, the silicone straw cover is beneficial to the health of you and your family.:
Warm note:
Manual measurement, please allow slight errors on size.:
The colors may exist slight difference due to different screens.:

Најдобри понуди