.

.

Комплет Кутија за моксибусија, Подобрување На Имунитетот Кутија За Рачка За Бакарна Моксибусија Подобрување На Мускулната Вкочанетост за Тендинитис

Комплет Кутија за моксибусија, Подобрување На Имунитетот Кутија За Рачка За Бакарна Моксибусија Подобрување На Мускулната Вкочанетост за

DEN 1552.00

Количина на стоки
Тековен

ПРЕНОС НА ЕНЕРГИЈА : енергијата На Моксибустија се пренесува на човечкото тело преку системот, што го стимулира човечкото тело да ја подобри циркулацијата, да го зајакне имунитетот ИЗОЛИРАНА РАЧКА : Дизајнирана да биде безбедна и погодна за употреба, а рачната кутија за моксибустија може да се користи за моксибустија на целото тело. ПОДОБАР ЕФЕКТ : Соберете ја ефикасноста на топла моксибусија произведена во процесот на горење на стапчињата мокса и однесете ја на кожата за да постигнете подобар ефект на моксибустија. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН : Може да се користи за лекување на болки во колената и грбот, ригидност на мускулите, мигрена, тендинитис, артритис, болести на дигестивниот систем, несоница, менструација, меноксенија. Чист БАКАР : комплетот кутија За Моксибусија е направен со бакарен материјал, издржлив и отпорен на висока температура, има добра топлинска спроводливост за да резултира со подобар ефект на спроводливост на топлина. ПРЕНОС НА ЕНЕРГИЈА : енергијата На Моксибустија се пренесува на човечкото тело преку системот, што го стимулира човечкото тело да ја подобри циркулацијата, да го зајакне имунитетот. ИЗОЛИРАНА РАЧКА : Дизајнирана да биде безбедна и погодна за употреба, а рачната кутија за моксибустија може да се користи за моксибустија на целото тело. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН : Може да се користи за лекување на болки во колената и грбот, ригидност на мускулите, мигрена, тендинитис, артритис, болести на дигестивниот систем, несоница, менструација, меноксенија. ПОДОБАР ЕФЕКТ : Соберете ја ефикасноста на топла моксибусија произведена во процесот на горење на стапчињата мокса и однесете ја на кожата за да постигнете подобар ефект на моксибустија. Чист БАКАР : комплетот кутија За Моксибусија е направен со бакарен материјал, издржлив и отпорен на висока температура, има добра топлинска спроводливост за да резултира со подобар ефект на спроводливост на топлина.

Други карактеристики

Item Type:
Moxibustion Copper Cone Burner
Material:
Copper
Functions of moxibustion:
1. Transfer the energy of Yang. The yang energy of moxibustion is transmitted to the human body through the system, which stimulates the human body to improve circulation, enhance immunity.:
2. Moxibustion is simple, easy to implement and cost effective, and it is easier to replicate than acupuncture. Can be used for treating knee pain, muscle rigidity, migraine, tendinitis, arthritis, digestive system diseases, insomnia, menstrual cramps, irregular period, and infertility.:
3. Safe and easy to use. Our findings show that traditional moxibustion is a safe, effective and easy to use , and can be used as a useful auxiliary means to reduce soreness and improve function of traditional drugs.:
packing list:
1 x Handle:
1 x Belt:
1 x Moxa Bucket:
1 x Rubber Heat Insulation Washer:
1 x Moxibustion Pot Cover:

Најдобри понуди