.

.

Кат + Плик Стил Автомобилски Багажникот Мрежа Товар Нето ЗА Киа Соренто 2021-2023 Додатоци - Премиум Организатори На Багажникот И Складирање-Товарна Мрежа За Организат?

Кат + Плик Стил Автомобилски Багажникот Мрежа Товар Нето ЗА Киа Соренто 2021-2023 Додатоци - Премиум Организатори На Багажникот

DEN 639.20

Количина на стоки
Тековен

Кат + Плик Стил Автомобилски Багажникот Мрежа Товар Нето ЗА КИА СОРЕНТО LX S EX SX Производствени Години : 2021 2022 2023 . / Премиум Товарен Лагер За Киа Соренто 2022-2023 достапен И НА АСИН # B0 BG3 GG95 B. прилагодено изработена за товарниот простор, оваа издржлива мрежа со еластична мрежа има дизајн во стилот на импровизирана лежалка што ги држи предметите исправени и поставени. Се прицврстува за неколку секунди на местата за монтирање во товарниот простор и се преклопува рамно кога не се користи. Карго Нето Материјал Боја : Црна. Време На Инсталација : 1 Минута. Кат + Плик Стил Автомобилски Багажникот Мрежа Товар Нето ЗА Киа Соренто 2021-2023 Додатоци - Премиум Багажникот Организаторите и Складирање - Товар Нето За ЏИП - Возило Превозникот Организатор ЗА КИА соренто.

Други карактеристики

Најдобри понуди