.

.

Случај Компатибилен Со Apple 2023 Mac Mini M2/ Mac Mini m1 &засилувач; Mac Mini Претходен Модел Десктоп Компјутер, Организатор На Тврда Електроника одговара за тастатура, Магичен Глу?

Случај Компатибилен Со Apple 2023 Mac Mini M2/ Mac Mini m1 &засилувач; Mac Mini Претходен Модел Десктоп Компјутер, Организатор На

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Организатор На електроника Совршено Одговара : за епл десктоп случај за патување е дизајниран за apple 2023 mac mini десктоп компјутер m2 чип/ за mac mini m1 и mac mini претходни модели За mac mini случај одговара за Apple magic/ за logitech mx master 3s / ЗА HP X3000 G2/ За Uiosmuph G12/ За Logitech B100 / Logitech M170 кабел и безжичен глушец. За apple mac мини м2 торба надворешна големина : 12.54 инчи, интер големина 7.97 инчи (за мек мини компјутер), 3.97 инчи (за глувчето). Повеќекратна Колекција За Apple Компјутер Mac Мини Кутија : 2023 mac mini m2 случај има 5 различни големини мрежести џебови. Првиот слој е мрежести џебови со патент, кои складираат кабел за адаптер за НАПОЈУВАЊЕ со НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА; Вториот слој се користи за собирање за магична тастатура со јаболка; а третиот слој е дизајниран со 3 мали мрежести џебови, кои складираат електронски додатоци како што се хард диск, мемориска картичка, слушалки и други. За mac mini m1 организаторот ги чува сите на едно место, така што не мора да пребарувате за да го најдете она што ви треба. За Mac Mini Десктоп Компјутерски Држач Одлична Заштита : за apple 2023 mac мини десктоп компјутерска торба изработена од тврд ева материјал, кој е водоотпорен, отпорен на удари и отпорен на гребнатини; со мека внатрешна обвивка, мини м1 компјутерска кутија може ефикасно да заштити за apple mac mini со чип од apple M1 и внатрешни додатоци од гребнатини, прашина, удари и случајни капки. Двојна заштита, за складирање на работната површина на apple mac го одржува вашиот скапоцен mac mini во безбедна состојба. Лесен За Носење Футрола За Apple Mac Mini M2 : за mac mini travel box генијално ги комбинира рачката и ременот за рамо, што го зголемува изборот на носење. Мазната рачка не ги повредува вашите раце, а ременот за рамо може да се прилагоди според вашите потреби. Можете да носите за мек мини м1 16гб рам контејнер за патување, канцеларија или службени патувања. Цврстиот и мазен двоен патент го олеснува отворањето и затворањето за организаторот на студиото епл мек, носи подобро корисничко искуство. За М2 Мек Мини Случај Домашен Придружник : Пренослив случај за 2023 мек мини е лесен и издржлив, што е придружник за дома, канцеларија, училиште и бизнис. За apple pc заштитна торба не само што е погодно за складирање, туку и гарантира дека вашето биро е секогаш уредно и уредно. За macbook мини случај може да се користи како подарок. Ако за mac mini 16gb кутија има проблем со квалитетот, ние поддржуваме 100% наплата. Забелешка : за продажба е мек мини носење случај само, не вклучуваат компјутер и додатоци. За Повторно Повеќе : . Повторно повеќе е бренд специјализиран ЗА куќиште ЗА тешко складирање ЕВА.

Други карактеристики

Најдобри понуди