.

.

Фиоки За Алат За Сечење Бамбус, Дели Сирење Преку Мијалник, Даска За Сечење, Блокови За Готвење, Даска за Сечење Стек, Даска За Сечење Сирење, Даска За Сечење Дрво За ?

Фиоки За Алат За Сечење Бамбус, Дели Сирење Преку Мијалник, Даска За Сечење, Блокови За Готвење, Даска за Сечење Стек, Даска

DEN 343.84

Количина на стоки
Тековен

Табла за Сечење готвење : изработката на панелот за месење е во ред, а рабовите се непречено полирани Табла За Сечење шипки : површината е мазна и без бруси, пријателска за вашата кожа и побезбедна при сечење зеленчук и месо. Табла за Сечење кујна : Изработена од материјал од бамбус, даската за сечење е издржлива и практична за употреба во кујна. Плоча За Сечење Табла : има различни функции, не само за месење тестенини, туку и за сечење месо, овошје и зеленчук. Ч : Усвојување на премиум бамбус материјал, цврст и издржлив за терминска употреба. Список на пакети 1 х Карактеристики На Таблата За Сечкање-Материјал : табла за сервирање од бамбус пластика-Боја : светло Жолта табла од зеленчук-Големина : Околу 33,00Х24, 00Х1, 00см/12, 97Х9, 43Х0 табла за сечкање зеленчук. - Изработена од бамбусов материјал, даската за сечење е издржлива и практична за кујнска употреба Бамбусова Подлога за Пециво. - Одлична изработка и добра текстура, ќе бидат безбедни и хигиенски за секој штанд за даска за сечење храна и зеленчук. - Погоден е за сечење овошје, месо, зеленчук, риба и така натаму Премиум Даска за Сечење. - Секоја табла за сечење е внимателно дизајнирана за закачување и погодна за складирање дрвена табла за сечење .

Други карактеристики

Најдобри понуди