.

.

F21-2S AC/DC18V -65V крева за кревање безжичен прекинувач за далечински управувач со копче за единечна брзина -прекинувачи -

F21-2S AC/DC18V -65V крева за кревање безжичен прекинувач за далечински управувач со копче за единечна брзина -прекинувачи -

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Опис F21-2 S AC/DC18 V-65 V (2 приемник + 1 приемник) Подигнување на кран безжичен далечински управувач со единечна брзина на копчето F21 Компактна серија за напојување на приемникот треба да изберете AC/DC18 V-65 VAC/DC65 V-440 VELECTABLE

Други карактеристики

Најдобри понуди