.

.

1 парчиња 3 нивоа за Божиќни кекси за шоу за 24 кекси, издвоени таблички за сервисирање на картон со картон, кула за чаши, сервис за десерт за десерт, држач за бонбони з?

1 парчиња 3 нивоа за Божиќни кекси за шоу за 24 кекси, издвоени таблички за сервисирање на картон со картон, кула за чаши, сервис за десерт

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Плочата е изработена од врвен картон со хартија, безбеден и нетоксичен, издржлив и еднократно, нема потреба да се грижите за штетните токсини кои навлегуваат во вашата храна Стендот за приказ на cupcake е лесен за склопување. Може да се расклопи кога не се користи за лесно складирање и преносливост. Три нивоа плочи со слатки модели на Божиќ, додајте Божиќна атмосфера во вашиот дом. Нежните материјали за финиш го олеснуваат чистењето со мека крпа. Штандот на кексот е идеален за прикажување на кекси, десерти, колачиња, бонбони, чоколади, колачи и третмани за Божиќ. 3 нивоа за Божиќни кекс, стојат за 24 кекси, нивоа за сервисирање на таблата со картони, кула за чаши, сервисирање на држач за десерт, бонбони за бонбони, држач за бифе за Божиќ, декор за забава.

Други карактеристики

Најдобри понуди