.

.

IntelliTronix Anoalog Guage Cluster 1964-1966 Chevy Truck

IntelliTronix Anoalog Guage Cluster 1964-1966 Chevy Truck

DEN 9742.40

Количина на стоки
Тековен

Димензија на пакетот на артикалот : 140 W x 4,0 H инчи. Тежина на пакет на артикли - 6,0 фунти. Количина на пакет на артикли - 1. Тип на производ - Електромеханички мерач. Аноалог Гуајл Кластер 1964-1966 Chevy Truck. Аноалог Гуајл Кластер 1964-1966 Chevy Truck. Аноалог Гуајл Кластер 1964-1966 Chevy Truck.

Други карактеристики

Најдобри понуди