.

.

Luxshiny Metal Stand 4PCS ги опфаќа средно црвениот, ракавот, рачката за скала за замена. - Анти-скалите решетки, лизгање, готвење лак за ракави за кујнски ракави, а за алати за к?

Luxshiny Metal Stand 4PCS ги опфаќа средно црвениот, ракавот, рачката за скала за замена. - Анти-скалите решетки, лизгање, готвење

DEN 156.32

Количина на стоки
Тековен

Држач за тенџере-, може да се мие директно, лесен за инсталирање и отстранување Заштита на рачката на тенџере. Подлога за рачка со тавани-Покриената обвивка за зафат што ве прави поудобни и релаксирачки, овозможувајќи ви да имате пријатно искуство во кујната. Држач за рачка за помош на тенџере-може да се мие директно, лесен за инсталирање и отстранување. Држач за садови за садови за тава-држач за топла рачка на силиконот, како лизгање, може да се користи како нараквици за рерна. Помош за помош на капакот- направено од високо квалитетен,- силикон, заштитни раце Избегнувајте изгореници на висока температура. Список на пакети 4 x Силиконски рачки на ракави Карактеристики- едноставен дизајн, погоден за различни кујнски прибор. - 4 парчиња силиконски тенџере рачки ракави, лесни за замена, доволно за употреба. - Мултифункционална, анти-скала,- изолација, анти-лизгање. - Материјал : силикон.

Други карактеристики

Најдобри понуди