.

.

Sutk 20mm SFU2010 End Machined+RM2010 Единечна Топчеста Навртка+BK15 BF15/FK15 FF15/EK15 Ef15 Крајна Поддршка+Спојка Завртка 2010

Sutk 20mm SFU2010 End Machined+RM2010 Единечна Топчеста Навртка+BK15 BF15/FK15 FF15/EK15 Ef15 Крајна Поддршка+Спојка Завртка 2010

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

1pc x SFU2010 со крајна обработка За (BK/BF15 или FK/FF15 или EK/EF15)Како што избравте! 1pc x SFU2010 топката орев. 1 сет х (БК/БФ15 или ФК/ФФ15 или ЕК/ЕФ15)Како што избравте!. 1pc x XB спојка D25 L30 8x12mm. 1pc x 2010 орев домување. Ве молиме запомнете : Сликата исто како референца.вистинската испорачана стока ќе преовладува !Списокот На пакети Вклучува Како Што Следува : 1pc x SFU2010 со крајна обработка За (BK/BF15 или FK/FF15 или EK/EF15)Како што избравте!1pc x SFU2010 топката орев1 сет x (BK/BF15 или FK/FF15 или EK/EF15)како што избравте!1pc x XB спојка D25 L30 8x12mm1pc x 2010 орев домување.

Други карактеристики

Најдобри понуди