.

.

Оригинален тесен бенд со голем мофед

Оригинален тесен бенд со голем мофед

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Одлично за општо чистење и дезинфекција Сина и достапна во други бои за лесно кодирање во боја. Апсорбира 6 до 7 пати поголема од својата тежина. Ограничено време на пробивање. Завршените завршуваат за поголема издржливост и перење. Одлично за општо чистење и дезинфекција. Сина и достапна во други бои за лесно кодирање во боја. Апсорбира 6 до 7 пати поголема од својата тежина. Ограничено време на пробивање. Завршените завршуваат за поголема издржливост и перење.

Други карактеристики

Најдобри понуди