.

.

Косики Флексибилна Четка За Цевки, Најлонска Четка Со Свиткување Двојно Завршена Рачка Од Нерѓосувачки Челик Алатка За Резервоари За Риби За Пумпи За Аквариуми Си?

Косики Флексибилна Четка За Цевки, Најлонска Четка Со Свиткување Двојно Завршена Рачка Од Нерѓосувачки Челик Алатка За Резервоари

DEN 569.60

Количина на стоки
Тековен

Најлонска Четка : главата на четката на флексибилната четка за цевки е изработена од најлон, кој е мек и издржлив и не е лесно да падне Рачка од Нерѓосувачки Челик : рачката на четката за флексибилни цевки е изработена од нерѓосувачки челик, што е , без мирис и издржлив. Лесна За Употреба : четката за црево за филтер за аквариум е флексибилна и свиткана, што ја прави идеална за средување на внатрешноста на широк спектар на црева, особено за свиоци како Што се Цевките У. Повеќенаменски : покрај тоа што е алатка за вашата опрема за аквариум, четката за чистење цевки со двојна завршница може да се користи и во вашиот тоалет и кујна. Апликации : четката за црево за филтер за аквариум е идеална за аквариуми, резервоари за риби, пумпи, филтри, цевки, конектори и други тешко допирни места. Најлонска Четка : главата на четката на флексибилната четка за цевки е изработена од најлон, кој е мек и издржлив и не е лесно да падне. Рачка од Нерѓосувачки Челик : рачката на четката за флексибилни цевки е изработена од нерѓосувачки челик, што е , без мирис и издржлив. Лесна За Употреба : четката за црево за филтер за аквариум е флексибилна и свиткана, што ја прави идеална за средување на внатрешноста на широк спектар на црева, особено за свиоци како Што се Цевките У.

Други карактеристики

Item Type:
Aquarium Filter Hose Brush
Material:
Nylon Wire, Stainless Steel
Size:
Total Length:
Approx. 164cm/64.5in
Small Brush Head:
Approx. 4.5 x 2cm/1.8 x 0.8in
Big Brush Head:
Approx. 3 x 5cm/1.2 x 2.0in
Package List:
1 x Aquarium Filter Hose Brush:
Note:
Please allow some errors due to manual measurement.:

Најдобри понуди