.

.

Binkegg Play [Вие сте моето сонце] Бела пластична кабелска кабел музичка кутија со музичко движење „Санкио“

Binkegg Play [Вие сте моето сонце] Бела пластична кабелска кабел музичка кутија со музичко движење „Санкио“

DEN 303.84

Количина на стоки
Тековен

Тоа е пластична музичка кутија за кабел за влечење Висина јамка на врвот, музичката кутија може да се поправи. Sankyo Brand 18 Note Music Musical Motion од Јапонија, вториот познат бренд во светот. Повлечете го кабелот, а потоа се свири музичката кутија. Кабелот ќе се договори додека музичката кутија свири. Секоја музичка кутија игра само една мелодија. Играјте околу 15 до 20 секунди од делот на мелодијата. Работејќи околу 2 до 3 минути по влечење цело време. Посетете ја мојата продавница за повеќе мелодии и музички кутии. Тоа е пластична музичка кутија за кабел за влечење. Висина јамка на врвот, музичката кутија може да се поправи. Sankyo Brand 18 Note Music Musical Motion од Јапонија, вториот познат бренд во светот. Повлечете го кабелот, а потоа се свири музичката кутија. Кабелот ќе се договори додека музичката кутија свири. Секоја музичка кутија игра само една мелодија. Играјте околу 15 до 20 секунди од делот на мелодијата. Работејќи околу 2 до 3 минути по влечење цело време. Посетете ја мојата продавница за повеќе мелодии и музички кутии. Музичката кутија е изработена од пластика, а тоа е музичка кутија за кабел за влечење.

Други карактеристики

Најдобри понуди