.

.

Организатор за виси за накит BB Brotrade, организатор за складирање на накит со двострана со врежана шема, 80 чисти PVC џебови организатор за држење накит

Организатор за виси за накит BB Brotrade, организатор за складирање на накит со двострана со врежана шема, 80 чисти PVC џебови организатор

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Купувањето на организатор на накит што виси на BB Brotrade во исто време ќе добие попуст од 2-3 $ повеќе од купување на нив одделно Обезбедуваме висок квалитет, а организаторот за складирање е погоден за сите накит. Пред да купите, ве молиме потврдете дека цената е поповолна од онаа купена одделно. Ве молиме контактирајте го нашиот продавач навреме за какви било проблеми со квалитетот и ќе одговориме што е можно поскоро. За повеќе описи на производот, проверете ги деталите за производот, благодарам. Вие исто така можете да ги купите во сингл. Купувањето на организатор на накит што виси на BB Brotrade во исто време ќе добие попуст од 2-3 $ повеќе од купување на нив одделно. Обезбедуваме висок квалитет, а организаторот за складирање е погоден за сите накит. Пред да купите, ве молиме потврдете дека цената е поповолна од онаа купена одделно. Ве молиме контактирајте го нашиот продавач навреме за какви било проблеми со квалитетот и ќе одговориме што е можно поскоро.

Други карактеристики

Најдобри понуди