.

.

АСУРИОН 2 Годишен План За Заштита Од Несреќи со Таблети

АСУРИОН 2 Годишен План За Заштита Од Несреќи со Таблети

DEN 2783.84

Количина на стоки
Тековен

Дефектите се покриваат по гаранцијата на производителотcom или по телефон. Ако не можеме да го поправиме, ќе ви испратиме Подарок Картичка за куповната цена на вашиот покриен производ или ќе ја замениме. ЕКСПЕРТСКА ТЕХНОЛОШКА ПОМОШ : Вистинските експерти се достапни 24/7 за да помогнат во поставувањето, проблемите со поврзувањето, решавањето проблеми и многу повеќе. УСЛОВИ И ДЕТАЛИ : Повеќе информации За овој план за заштита се достапни во делот" водичи И документи За Производи". Едноставно кликнете На "Упатство За Корисникот" за повеќе информации. Асурион, исто така, ќе ја испрати потврдата за вашиот план Со Услови И Правила на адресата поврзана со вашата сметка во рок од 24 часа по купувањето (ако не ја гледате оваа е-пошта, проверете ја вашата папка за спам). Контактирајте не ако не можете да ја лоцирате потврдата и Условите за вашиот план преку е-пошта на Feedback@Asurion.

Други карактеристики

Најдобри понуди