.

.

Lutron Caseta Smart Home Switch, работи со Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant | 6-засилувач, за вентилатори на таванот, вентилатори на издувни гасови, LED светло, блескаво и халогени светилки | PD-6AN

Lutron Caseta Smart Home Switch, работи со Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant | 6-засилувач, за вентилатори на таванот, вентилатори

DEN 11510.40

Количина на стоки
Тековен

Мир на умот : Поставете светла автоматски да се прилагоди со сезоните што се менуваат, така што вашето семејство секогаш се враќа во добро осветлен дом; Исто така, можете да ја овозможите функцијата Smart Away да ги вклучи и исклучува вашите светла за да изгледате како дома, дури и ако сте далеку (паметен мост, L BDG2 WH, потребен) Повеќето поврзани : Caseta се поврзува со повеќе водечки паметни уреди за дома - вклучувајќи ги Алекса, Apple Home Kit, Google Assistant, Serena Shades и Sonos - од кој било друг бренд за контрола на паметно осветлување (потребен паметен мост). Контролирајте го вашиот пат : Caseta ги става паметните телефони во прекинувачот за да можете да ги контролирате вашите светла на различни начини - преку бесплатната апликација Лутрон, вашиот глас или од идот. Можете да креирате персонализирани распореди за вклучување/исклучување на светлата во поставени времиња за најдобро да ги вклопите вашите секојдневни рутини или да активирате омилени сцени за осветлување со допир на копче (потребен паметен мост). Добијте повеќе, потрошете помалку : Еден паметен прекинувач Caseta може да контролира многу светилки одеднаш; Направете многу светилки паметни, дури и вашите постојни светилки. Добијте паметна контрола на повеќе стилови на LED, блескаво и халогени светилки. Безжичен далечински управувач : За дополнителна погодност, користете со безжичен далечински управувач (PJ2 2 B GXX L01) за да ги вклучите/исклучите вашите светла со допир на копче од каде било во домот. Мир на умот : Поставете светла автоматски да се прилагоди со сезоните што се менуваат, така што вашето семејство секогаш се враќа во добро осветлен дом; Исто така, можете да ја овозможите функцијата Smart Away да ги вклучи и исклучува вашите светла за да изгледате како дома, дури и ако сте далеку (паметен мост, L BDG2 WH, потребен). Повеќето поврзани : Caseta се поврзува со повеќе водечки паметни уреди за дома - вклучувајќи ги Алекса, Apple Home Kit, Google Assistant, Serena Shades и Sonos - од кој било друг бренд за контрола на паметно осветлување (потребен паметен мост). Контролирајте го вашиот пат : Caseta ги става паметните телефони во прекинувачот за да можете да ги контролирате вашите светла на различни начини - преку бесплатната апликација Лутрон, вашиот глас или од идот. Можете да креирате персонализирани распореди за вклучување/исклучување на светлата во поставени времиња за најдобро да ги вклопите вашите секојдневни рутини или да активирате омилени сцени за осветлување со допир на копче (потребен паметен мост).

Други карактеристики

Најдобри понуди