.

.

Клип за тестирање на единечна кука за куки од X-DREE 6PCS за кабел за олово со мултиметарски тест (Clip DI Prova A Gancio Singolo Da 6 игла по Cavo di Prova по мултиметро

Клип за тестирање на единечна кука за куки од X-DREE 6PCS за кабел за олово со мултиметарски тест (Clip DI Prova A Gancio Singolo

DEN 708.80

Количина на стоки
Тековен

Клип за тестирање со единечна кука со 6 парчиња за кабелски кабелски моќни куки за да ги сфатите ситните компоненти цврсто и да избегнете какви било кратки спојки, рацете за поправка, можете да ги поврзете клиповите со мулти-метарска или DC моќност со Leadit ќе ви помогнат да ги тестирате IC или да ги поправите мобилните телефони и другите мини електронски производи попогодно запис во шпански клип ди прова a Gancio Singolo Da 6 игла по кавдо ди прова по мултиметропази ди -продуцион : ЦИНА; Материјал : пластика, металопезо Нето : 13 g; Contenuto della Конфезион : 2 x ganci di prova rossi 4 x ganci di prava neri : ; Colore Princepale : Ner_o, Rossolunghezza Gancio (Max) : 3,5 mm / 1,4 ''; Diametro : 4 mm / 0,16 '' Dimensione Totale (Ciascuno) : 58 x 12 mm / 2,3 '' x 0,47 '' (l * d).

Други карактеристики

Најдобри понуди