.

.

Dewenwils табела за ламби за затемнување на ламби за затемнување на LED/CFL светла и светилки со блескаво светло, контрола на слајд со целосен опсег, кабел за продолжување ?

Dewenwils табела за ламби за затемнување на ламби за затемнување на LED/CFL светла и светилки со блескаво светло, контрола на слајд со целосен

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

【LED компатибилен затемнувач】 Внатрешен прекинувач за затемнување на светлината работи со сијалички LED / CFL светилки до 100 вати или 300 вати -блескави; Влезен напон 110 - 120 VAC; 6 6 стапки за продолжување на кабелот. 【Целосен опсег затемнување】 мазен лизгачки прекинувач се лизга нагоре за да се осветли, надолу за постепено да се затемне низ целиот спектар на затемнување на затемнување; Се лизга во исклучена позиција за да го исклучи целосното напојување. 【Создадете совршен амбиент】 Прилагодете ги светилките во кревет, ламби за маса, ноќни светла, декоративно осветлување до посакувано ниво до претпочитаната осветленост; Лесно за контрола на осветлувањето на расположението за спална соба, расадник соба, празници, итн. 【Енергетска ефикасност】 Затемнете ги светлата за да заштедите енергија и да го продолжите животот на сијалицата за вашите скапи ламби; Заштитете ги очите од премногу светли светла; Заштедете пари и направете го вашиот дом поудобен. 【Не е потребно жици】 Брзо за инсталирање со поставување без алатки; Нема потреба да инсталирате уред за затемнување во wallидот; едноставно вклучете и користете; Материјал што е во согласност со ROH (безбедност, здравје и заштита на животната средина); UL овластен. 1) Прекинувачот за светло затемнување работи само за затемнети LED / CFL светла и светилки со блескаво. 2) Не е оценето за да се користи во апликација со низок напон, како што е лента за светло на низок напон и ламба за табела или ламба за подот со трансформатор.

Други карактеристики

Најдобри понуди