.

.

Doitool тоалета за тоалети 2 парчиња клипни запушени тоалети и затнување чаша Дредгер случајно тушеви гумени стапчиња за висечки када за решавање на када за растворув?

Doitool тоалета за тоалети 2 парчиња клипни запушени тоалети и затнување чаша Дредгер случајно тушеви гумени стапчиња за висечки

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Стр Запушениот клип на тоалетот-Титалет клип може совршено да го вклопи тоалетот и да го исчисти, правејќи го вашиот дом чист и уреден. Пластични тоалети- лесни и издржливи и удобни за чување. Вшмукување додатоци за чистење на вшмукување- Лесно се отстрануваат блокади и во бањата или кујната, економични и издржливи. Деблокирајте ги тоалетите за тоалети-квалитетен PP материјал и фино занаетчиство, трајно и цврсто долго време. Чистач на тоалети-Ергономската рачка ви овозможува полесно да користите во бањата или мијалникот во кујната. Запушениот клип на тоалетот-Титалет клип може совршено да го вклопи тоалетот и да го исчисти, правејќи го вашиот дом чист и уреден. Пластични тоалети- лесни и издржливи и удобни за чување. Вшмукување додатоци за чистење на вшмукување- Лесно се отстрануваат блокади и во бањата или кујната, економични и издржливи. Деблокирајте ги тоалетите за тоалети-квалитетен PP материјал и фино занаетчиство, трајно и цврсто долго време. Чистач на тоалети-Ергономската рачка ви овозможува полесно да користите во бањата или мијалникот во кујната. Список на пакети 1 x Карактеристики на тоалетот- Лесно е да се отстранат блокадите и во бањата или кујната, економично и издржливо.

Други карактеристики

Најдобри понуди