.

.

Тешки Прилагодливи Еластики Се Протега Заклучување Шок Банџи Жици Јаже Со Пвц Обложени Брава Сите Црни За Мотоцикл, Товар, Кампување, Р. в., Приколка, Велосипед Прев?

Тешки Прилагодливи Еластики Се Протега Заклучување Шок Банџи Жици Јаже Со Пвц Обложени Брава Сите Црни За Мотоцикл, Товар, Кампување, Р.

DEN 316.64

Количина на стоки
Тековен

ОКОЛУ ВЕРЗИБИЛНИТЕ банџи-врвни банџи кабли се направени со мешано јадро од 50/50 гума/латекс, што ги прави исклучително тешки и сигурни за сите можни потреби Има широк спектар на употреба за овие долги банџи, подготвени за Употреба За Пловење, Кампување, Употреба На Камиони, Движење, Опрема За Тревник, Падови На Вратоврска, Опрема за Обезбедување и многу повеќе!. БАНЏИ СО ДОЛГА ДОЛЖИНА од 23,6 инчи-СЕКОГАШ МОЖЕТЕ да завиткате И да продолжите до должина од 35,4 инчи, не можете секогаш да додавате повеќе! Нашиот банџи со индустриска јачина го прави ОВОЈ банџи СОВРШЕН ДРЖАЧ за ЦЕРАДА!! Исто така, достигнува околу рамки, браници, бунари на тркала и мотори на бродови ви ја обезбедува должината и силата потребни за секоја ситуација што може да се појави, истовремено давајќи ви ја потребната безбедност и безбедност. ТЕЖОК, ИЗДРЖЛИВ И ФЛЕКСИБИЛЕН-Тежок Банџи Кабел со ЧЕЛИК-ЛЕГУРА ПВЦ ОБЛОЖЕНА-КУКА за да се спречи гребење на точките на сидро, со челично јадро со тежок мерач. ОБЛОЖЕН со 100% полиестерски материјал ОД највисоко одделение го прави ОТПОРЕН НА УВ И ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ.

Други карактеристики

Најдобри понуди