.

.

ФИОКА Фиока Фиока Фиока Фиока 3 Пара Слајд За Фиоки Тастатура Челик Слајд Тастатура Тркачи За Лежишта Под Компјутерски Тастатури Компјутерски Тастатури Компјутер?

ФИОКА Фиока Фиока Фиока Фиока 3 Пара Слајд За Фиоки Тастатура Челик Слајд Тастатура Тркачи За Лежишта Под Компјутерски Тастатури Компјутерски

DEN 329.60

Количина на стоки
Тековен

ХАРДВЕР ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ на ФИОКАТА лизгачка шина со дизајн на челични топчести лежишта, неми и мазни за отворање и затворање на вратата, ви носи тивко и удобно време ТОПЧЕСТИ ЛЕЖИШТА слајдови Професионален и практичен дизајн со прекрасен изглед, лесен за носење и употреба. ЦЕЛОСНА ПРОДОЛЖУВАЊЕ ФИОКА СЛАЈДОВИ ТОПКАТА ЛЕЖИШТЕ СТРАНА МОНТАЖА ФИОКА СЛАЈДОВИ ТАСТАТУРА ПЕСНА ФИОКА ПЕСНА ТАСТАТУРА СЛАЈД ФИОКА железнички дупка За Завртки - може да ја прилагоди висината за инсталирање. Монтира под вашето биро на вашата платформа. ТАСТАТУРА ЧЕЛИК слајд функцијата за меко затворање, континуираните лежишта обезбедуваат мазни и тивки перформанси. ФИОКА СЛАЈД фиока Погоден За изградба на прилагодена платформа за извлекување тастатура. Пакет Листа 3 Пара х Тастатура Фиока Слајдови Карактеристики-Слајд железнички со челични топчести лежишта дизајн, неми и мазни за отворање и затворање на вратата, ви носи тивко и удобно време. - Погоден за изградба на прилагодена платформа за извлекување тастатура. - Усвоен од материјал, издржлив и употреба. - мека функција за затворање, континуираните лежишта обезбедуваат мазни и тивки перформанси.

Други карактеристики

Најдобри понуди