.

.

Х-ДРИ Шкаф Кабинет Плакарот 304 Нерѓосувачки Челик Врата Цевка цевка Шарка Сребрен Тон 40мм Долг (Армарио Габинете Армарио 304 Ацеро неоксидабилна Порта Но бисагра тон

Х-ДРИ Шкаф Кабинет Плакарот 304 Нерѓосувачки Челик Врата Цевка цевка Шарка Сребрен Тон 40мм Долг (Армарио Габинете Армарио 304 Ацеро неоксидабилна

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Дијаметар На Дупката за монтирање : 5мм/0,2"; Содржина На Пакетот : 1 х Шарка На Вратата Тежина : 33г; Материјал : 304 нерѓосувачки Челик. Име на производ : Шарка На Вратата; Димензија : Отворено : 40х35х10мм/1,6 "х1, 4 "х 0,4"(Л*В*Т). Растојание На Дупката за монтирање : 23 x 24mm/0,9 "x 0,9" (L*W); Главна Боја : Сребрен Тон( Distancia de orificio de montaje : 23 x 24 mm / 0,9' x 0,9 '' (L * W); директор На Боја : тоно платеадо. Затворена Големина : 40 х 23 х 10мм/1,6 "х 0,9 " х 0,4"(Л*В*Т) (тамањо серадо : 40 х 23 х 10 мм / 1,6 ''х 0,9 ''х 0,4' (Л * В * Т). Дијаметар На Дупката за монтирање : 5мм/0,2"; Содржина На Пакетот : 1 х Шарка На Вратата. Тежина : 33г; Материјал : 304 нерѓосувачки Челик. Име на производ : Шарка На Вратата; Димензија : Отворено : 40х35х10мм/1,6 "х1, 4 "х 0,4"(Л*В*Т). Растојание На Дупката за монтирање : 23 x 24mm/0,9 "x 0,9" (L*W); Главна Боја : Сребрен Тон( Distancia de orificio de montaje : 23 x 24 mm / 0,9' x 0,9 '' (L * W); директор На Боја : тоно платеадо. Затворена Големина : 40 х 23 х 10мм/1,6 "х 0,9 " х 0,4"(Л*В*Т) (тамањо серадо : 40 х 23 х 10 мм / 1,6 ''х 0,9 ''х 0,4' (Л * В * Т).

Други карактеристики

Најдобри понуди