.

.

Среќно Туш Стакло Лизгачка Врата Повлечете Рачка Придружник Во Собата, Нерѓосувачки Челик Портата Притисни Бар За Штала Врата, Влезната Врата &засилувач; Внатрешн?

Среќно Туш Стакло Лизгачка Врата Повлечете Рачка Придружник Во Собата, Нерѓосувачки Челик Портата Притисни Бар За Штала Врата, Влезната Врата

DEN 2127.84

Количина на стоки
Тековен

Лесен за Инсталирање : комплетот за рачка на вратата од Штала го вклучува целиот потребен хардвер за инсталирање на вашата вратаСамо дупчете две дупки во вратата за да ја комбинирате рачката и повлекувањето на прстите со две завртки. Забелешка : Секое купување доаѓа како пар повлекувања на вратите за внатре и надвор од една врата.За двојни врати,потребни се 2 пара.(Ако вратата панел подебели од 12мм/0.ве молиме испратете ни порака.Ние ќе ви го испратиме соодветниот комплет за додатоци бесплатно)|Широка Апликација : совршен е за дрвени, стаклени и алуминиумски врати.И за внатрешни и за надворешни врати.Може да се користи и за врати,порти,гаражи,штали,шупи,плакари,лизгачки врати итн.|Отпорност на ' рѓа : Изработен од квалитетен нерѓосувачки челик,по. Широка Примена : совршен е за дрвени,стаклени и алуминиумски врати.И за внатрешни и за надворешни врати.Може да се користи и за врати,порти,гаражи,штали,шупи,плакари,лизгачки врати итн. Отпорност на ' рѓа : Изработен од квалитетен нерѓосувачки челик,обложен во прав за дополнителна заштита.Отпорност на ' рѓа и издржливост и убавина со години. Удобно Чувство На Рака : Полирана површина,заоблен раб, designономски дизајн спречуваат каква било неочекувана повреда и обезбедуваат поудобно чувство на рака. Може да се инсталира на внатрешни или надворешни врати или со различни материјали, вклучувајќи дрвени или алуминиумски врати.Може да се користи и за врати,порти,гаражи,штали,шупи,плакари,лизгачки врати итн.Нашата услуга за клиенти значи дека можете да верувате дека ако не сте задоволни од која било причина,може да добиете враќање или замена без проблеми.

Други карактеристики

Material:
Stainless Steel
Length:
60cm(23.6inch),Hole Distance
Length:
80cm(31.5inch),Hole Distance
Length:
100cm(40inch),Hole Distance
Length:
120cm(47.2inch),Hole Distance
Length:
150cm(59inch),Hole Distance
Pacge Includes:
A pair of Handles:
Complete Fittings Pack:
Product Benefits:
Suitable for all door types.:
Barn door handle set includes all of the necessary hardware to install on your door.:
Constructed from materials with both security and durability in mind.To avoid hand injury by smoothing and polishing the sharp cutting edge.:
Note:
Manual measurement,there will be 1-3cm error,please understand.:
If a slight odor is normal,it will disappear within two to three days.:
Due to light and personal differences in color understanding,there will be small color difference,in kind prevail.:

Најдобри понуди