.

.

Долибест 12 дрвена рачка за влечење на вратата од штала, дрвена рачка за влечење на дрвена ограда, 2 издржлива метална поддршка, рачка со тешки лизгачки врати за врат?

Долибест 12 дрвена рачка за влечење на вратата од штала, дрвена рачка за влечење на дрвена ограда, 2 издржлива метална поддршка, рачка

DEN 287.84

Количина на стоки
Тековен

✅ висок квалитет : Нашата дрвена рачка за влечење на вратата од штала е дизајнирана со висококвалитетно дрво од бука, сјајно, поудобно и лесен за чистење ✅ Проедете топло : Се чувствува добро на допир. За разлика од металните и не'рѓосувачките челични рачки, кои им даваат на луѓето ладно чувство во зима, дрвениот материјал може да биде топол во зима и да се излади во лето. - Различен дизајн : Дизајн на заштита на метал од двете страни на рачката за да се спречат гребнатини, растојанието помеѓу рачката и површината за монтирање е 2 инчи, доволно голем простор за да се спречи рацете да се заглават. Multiple употреба : Рачката за влечење од дрвена врата е идеална за врати на тешки врати, како лизгачки врати за штала, порти, гаражни врати, плакарот, и надворешни и внатрешни врати. Исто така, може да се користи како шипки за грабнување на тоалети, шини за бања, лавици за пешкири, рачка за безбедност на игралиште, рамка за искачување и многу повеќе. Загарантирано е задоволството : Ако сте незадоволни од која било причина, вратете ја нарачката за 30 дена за целосна наплата. Одржувањето на вас задоволни и ви обезбедува најпријателска услуга за клиенти е нашата цел број еден. Подобри производи и најдобри во задоволството на клиентите.

Други карактеристики

Најдобри понуди