.

.

CZDYUF кабинет гардероба врата амортизира хидрауличен тампон за брзо ослободување шарка, ладна валана челик материјал

CZDYUF кабинет гардероба врата амортизира хидрауличен тампон за брзо ослободување шарка, ладна валана челик материјал

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Материјал : ладен валани челик Направено од издржлив метален материјал, обработка на висока температура, стабилна боја. Лесен за инсталирање, лесен за прилагодување, убав изглед. Шарките се користат за поврзување на вратите од плакарот, плакарите, ТВ-кабинетите, полиците за книги, винските ормани, итн. Вградениот механизам за меко затворање ја затвора вратата полека, тивко и тивко. Материјал : ладен валани челик. Направено од издржлив метален материјал, обработка на висока температура, стабилна боја. Лесен за инсталирање, лесен за прилагодување, убав изглед. Шарките се користат за поврзување на вратите од плакарот, плакарите, ТВ-кабинетите, полиците за книги, винските ормани, итн. Вградениот механизам за меко затворање ја затвора вратата полека, тивко и тивко. Материјал : ладен валани челик. Изработено од траен метален материјал, обработка на висока температура, стабилна боја. Лесно за инсталирање, лесен за прилагодување, убав изглед. Вградениот механизам за меко затворање ја затвора вратата полека, тивко и тивко. СПОДЕЛУВАЕ НА ПРИМЕНА : Метод на влада на дрвени врати : Инспецитација на завртки : Право на свиткување/Средно свиткување/Големи параметри на свиткување : Дебелина : 1,2мм, Агол на отворање : 11 степени1 мрежа Тежина : 0115 KGConfiguration : Секоја со 6 4x14 BLICK STAPPINCAGE CONTONS : 10x хингенити : 1.

Други карактеристики

straight bend/medium bend/large bend:
Size parameters:
thickness
1 net weight:
0115kg
Configuration:
each with 6 4x14 white tapping screws
Package contains:
10x hinge
notes:
1. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
2. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
(Only sell the main product, not other products):
cabinets where the door and side panels are flush. This dumpling chain has a buffer function. :

Најдобри понуди