.

.

Jardwe 4pcs рачка на кабинетот на вратата на вратата магнетни магнетни магнети за заклучување на вратата за фиоки за вратите на кабинетите, притисок на допир, притиснет?

Jardwe 4pcs рачка на кабинетот на вратата на вратата магнетни магнетни магнети за заклучување на вратата за фиоки за вратите на кабинетите,

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Апс Магнетна врата- Квалитетот на материјалите и зглобовите влијаат врз животот и мазноста на активностите на бунтовниците. Umpert Puster Push Catch- Едноставно отворање на притисок со само лесен допир. Веднаш им овозможува на вратите на кабинетите да се затворат непречено и тивко. Магнетна врата од гардероба- усвојува прецизно производство на стабилни карактеристики и голема сигурност. Ослободување на притисок на вратите- Квалитетот на материјалите и комбинацијата на зглобовите влијаат на животот и мазноста на активностите на бунтовниците. Притисокот на амортизерите- може да го намали бучавата и да ја намали стапката на влијание. Може да се инсталира на горната плоча или на долната плоча на кабинетот. Може да се монтира или скрие. Магнетна врата- Квалитетот на материјалите и зглобовите влијаат врз животот и мазноста на активностите на бунтовниците. Umpert Puster Push Catch- Едноставно отворање на притисок со само лесен допир. Веднаш им овозможува на вратите на кабинетите да се затворат непречено и тивко. Магнетна врата од гардероба- усвојува прецизно производство на стабилни карактеристики и голема сигурност. Ослободување на притисок на вратите- Квалитетот на материјалите и комбинацијата на зглобовите влијаат на животот и мазноста на активностите на бунтовниците. Притисокот на амортизерите- може да го намали бучавата и да ја намали стапката на влијание. Може да се инсталира на горната плоча или на долната плоча на кабинетот. Може да се монтира или скрие. Список на пакети 4 X Карактеристики на вратите на вратите на кабинетот - Материјал : АБС магнетски допир брави.79x0,79 инчен амортизер тампон со притисок. - Може да го намали бучавата и да ја намали стапката на влијание. Може да се инсталира на горната плоча или на долната плоча на кабинетот.

Други карактеристики

Најдобри понуди