.

.

ДОИТОЛ Цемент Инјекциска Смеса 150 парчиња Малтер За Цевки Работен Врв Тешка Плочка За Инјекциска Смеса За Вреќи Солза Цемент Ѕидарски Отпорен На Пункција Инсталац?

ДОИТОЛ Цемент Инјекциска Смеса 150 парчиња Малтер За Цевки Работен Врв Тешка Плочка За Инјекциска Смеса За Вреќи Солза Цемент Ѕидарски

DEN 867.84

Количина на стоки
Тековен

ВРВ ОТПОРЕН НА КИНЕЊЕНајдобра употреба за фугирање затворање ѕидарски или плочка зглобовите тули малтер блок цемент цевки торба проекти ТОРБА ЗА ЦЕВКИ за ИНЈЕКЦИСКА СМЕСА ги користи вашите раце и опасности од тули, цемент, фугирање и водовод со торба за инјекциска смеса за плочки. ТОРБА ЗА ИНЈЕКЦИСКА СМЕСА ОТПОРНА на ПУНКЦИЈА користи Инјекциска Смеса За Плочки , за употреба во фугирање ѕидарски или плочки зглобови блок од тули. ЅИДАРСКИ МАЛТЕР торбатаа е произведена со професионална технологија за да се обезбеди на производот и може да работи долго време. Винил Цемент Цевки Алатка, вашите раце и опасности од тули, цемент, фугирање и водовод со плочка инјекциска смеса торба. Пакетот Вклучува 50 х Плочки Инјекциска Смеса Карактеристики-Големина : 41, 00Х28, 00Х0, 10 см/ 16, 11Х11, 00Х0, 04 инчи. - Оваа плочка инјекциска смеса алатка и вашите раце од груби супстанции или валкани. - Врвот може да се исече до саканата големина на отворање користејќи пар ножици. - Премиум материјал за непречен проток на материјал и лесно чистење. - Материјал : HDPE.

Други карактеристики

Најдобри понуди