.

.

Држач За Ролна За Тоалет Американска Решетка За Крпи Од Црна Хартија Простор Алуминиумски Држач За Мобилни Телефони Држач За Тоалетна Хартија Држач За Ѕидна Монта?

Држач За Ролна За Тоалет Американска Решетка За Крпи Од Црна Хартија Простор Алуминиумски Држач За Мобилни Телефони Држач За Тоалетна

DEN 2416.32

Количина на стоки
Тековен

Изработен од висококвалитетни материјали, може да спречи корозија и ' рѓа и е многу погоден за влажни средини, како што се бањи и кујни држач за складирање на бања држач за монтирање на ѕид на држач за ролна тоалетна хартија држач за тоалетна хартија кабинет за складирање црна мат слободна стоечка тоалетна хартија држач за ролна за бања стап на држач за ролна тоалетна хартија. Држачот за тоалетна хартија е погоден за многу места, како што се бањи, спални соби, луксузни хотели и бањи. држач за ролна за тоалетна хартија држач за држач за држач за држач за црна тоалетна хартија ролна за ролна замена на ролна бронзена тоалетна хартија држач за ролна за ролна за ролна од метална никел миризлива тоалетна хартија држач за ролна за полнење држач за ролна за тоалетна хартија држач за хром складирање дрвена слободна ролна за тоалетна хартија. Добро дизајнираниот држач за тоалетна хартија е многу погоден за употреба и има декоративни и функции за складирање. Изработен од висококвалитетни материјали, може да спречи корозија и ' рѓа и е многу погоден за влажни средини, како што се бањи и кујни. држач за складирање на бања држач за монтирање на ѕид на држач за ролна тоалетна хартија држач за тоалетна хартија кабинет за складирање црна мат слободна стоечка тоалетна хартија држач за ролна за бања стап на држач за ролна тоалетна хартија. Држачот за тоалетна хартија е погоден за многу места, како што се бањи, спални соби, луксузни хотели и бањи. држач за ролна за тоалетна хартија држач за држач за држач за држач за црна тоалетна хартија ролна за ролна замена на ролна бронзена тоалетна хартија држач за ролна за ролна за ролна од метална никел миризлива тоалетна хартија држач за ролна за полнење држач за ролна за тоалетна хартија држач за хром складирање дрвена слободна ролна за тоалетна хартија.

Други карактеристики

Најдобри понуди