.

.

Држач за ролна хартија, држач за тоалети од диносаурус, монтирање на wallидови од смола без дупчење хартиена крпа за самопочит за бања во хотел

Држач за ролна хартија, држач за тоалети од диносаурус, монтирање на wallидови од смола без дупчење хартиена крпа за самопочит

DEN 1263.84

Количина на стоки
Тековен

【Површина на примена】 држачот на тоалетна хартија може да се инсталира на кое било место каде што се потребни хартиени крпи, како што се : тоалети, дневни соби, бањи и кујни 【Лесна инсталација】 Не е потребно склопување, може лесно да се монтира на wallидот за да заштедите простор. Лепак или дупчење два режима на инсталација за да изберете. 【Креативен дизајн】 држачот на тоалетна хартија во форма на диносаурус ќе донесе многу забава во вашата бања, кујна и дневна соба, ќе додаде малку боја на вашата декорација на бањата. 【Услуга】 Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не навреме. 【Квалитетен материјал】 Изработено е од високо квалитетен материјал од смола и има голема отпорност на корозија, отпорност на вода и издржливост. 【Површина на примена】 држачот на тоалетна хартија може да се инсталира на кое било место каде што се потребни хартиени крпи, како што се : тоалети, дневни соби, бањи и кујни. 【Лесна инсталација】 Не е потребно склопување, може лесно да се монтира на wallидот за да заштедите простор. Лепак или дупчење два режима на инсталација за да изберете. 【Креативен дизајн】 држачот на тоалетна хартија во форма на диносаурус ќе донесе многу забава во вашата бања, кујна и дневна соба, ќе додаде малку боја на вашата декорација на бањата. 【Услуга】 Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не навреме. 【Квалитетен материјал】 Изработено е од високо квалитетен материјал од смола и има голема отпорност на корозија, отпорност на вода и издржливост. Опис : Едноставен и модерен дизајн за задоволување на различни животни потреби. Погоден за кујна, спална соба или бања. Достапни се два методи за инсталација : лепак или дупчење.

Други карактеристики

Product name:
toilet paper holder
Material:
Resin
Packing list:
1X paper holder:
Instructions for use:
No drilling is required for installation, installation tips:
(1) Clean the wall and keep it dry:
(2) Tear off the protective film:
(3) Press the wall for a few seconds and use it after 24 hours:
If your wall is not suitable for the installation method without drilling, you can also try the installation method with drilling.:
(1) Use a hammer to insert the expansion screw into the hole:
(2) Tighten the screws with a wrench:
(3) Close the nut:
Tips:
1. Since handmade products and dimensions are manually measured, there will be some errors, please understand:
2. In-kind shooting, there may be some chromatic aberration due to different shooting light and monitor resolution. Please refer to the actual object! :

Најдобри понуди