.

.

Закачалки за слики, Комплет За Закачување Слики, Дигигер Тешки 120 парчиња Куки За Слики со Клинци и Хардвер За Рамка За Слика За Монтирање На Ѕид, Платно, Закачување ?

Закачалки за слики, Комплет За Закачување Слики, Дигигер Тешки 120 парчиња Куки За Слики со Клинци и Хардвер За Рамка За Слика За Монтирање На

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Одличен Асортиман : нашите закачалки за слики се изработени од подебел материјал , издржлив и цврст, вклучува закачалки за фотографии од 10 фунти, 20 фунти, 30 фунти, 50 фунти, 75 фунти и 100 фунти, секоја со вкупно 120 парчиња,што може да ги задоволи вашите различни потреби од мали слики до потешки слики Лесен за инсталирање и рециклирање : овие куки за слики се практични,клинците се совпаѓаат со нивните куки, само користете чекан за да го закачите на идот. Ноктите не е лесно да се наведнуваат и лесно висат предмети на ѕидот цврсто.Исто така, лесно е да се отстрани за рециклирање оставајќи мала дупка,намалување на оштетувањето на ѕидовите. Широка примена : 120 ПАРЧИЊА комплет за закачување слики е широко применлив за повеќето предмети во домот или канцеларијата,погоден за закачување украсни чинии, часовници, облека,прибор, клучеви, чанти, чадор, свадбени фотографии. Особено Внимание : таа е погодна за дрвени или суви ѕидови. Забелешка : Не Се однесува на бетонски или керамички ѕидови. Лесен за ракување, може да декорира разни мали предмети на ѕидот. Добро Организирани : Сликата Виси Куки се организирани во кутија за рециклирање, погодна за складирање во кутија со алатки или кабинет.Не треба да се грижите за загуба или конфузија. Тешките Закачалки за Слики вклучуваат 120 парчиња, кои можат да ги задоволат вашите различни потреби од мали слики до потешки слики.

Други карактеристики

Најдобри понуди