.

.

SEWACC Прекинувач Притиснете Корпа За Отпад Клипови 50 парчиња Притиснете Притиснете Притиснете Корпа За Отпадоци Само-Заклучување Отворен Фати Замена Фати Канта За ?

SEWACC Прекинувач Притиснете Корпа За Отпад Клипови 50 парчиња Притиснете Притиснете Притиснете Корпа За Отпадоци Само-Заклучување

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Изработката на овој производ е совршена и ќе имате добро искуство во неговото користење Лесна за инсталирање и употреба, оваа брава за прекинувач за корпа за отпадоци може лесно да се инсталира на вашата корпа за отпадоци. Пластичен материјал,, отпорен на абење, не е лесен за бледнее, не е лесен за деформација и. Лесен е за инсталирање, универзален дизајн, толку погоден за многу корпи за отпадоци. Доволно количини, така што овие токи за префрлување можат да ги задоволат вашите различни потреби. Опис Оваа тока од типот на корпа за отпадоци е изработена од пластичен материјал, кој може да издржи долготрајна употреба. Карактеристики на пластичен материјал, кој има висока издржливост, не е лесно да се деформира. Фина изработка, обезбедува практичност. Карактеристики-Материјал : Пластика, - Пластичен материјал,, отпорен на абење, не е лесен за бледнее, не е лесен за деформација и.- Лесна за инсталирање и употреба, оваа брава за прекинувач за корпа за отпадоци може лесно да се инсталира на вашата корпа за отпадоци.

Други карактеристики

Најдобри понуди