.

.

Бебе Бумбо Седиште Покритие Мраз Свила Бумбо Седиште Капак Перат Ладење Седиште Покрие Декоративни Цртан Филм Шема Јадење Стол Покритие Бумбо Седиште Заштитник З?

Бебе Бумбо Седиште Покритие Мраз Свила Бумбо Седиште Капак Перат Ладење Седиште Покрие Декоративни Цртан Филм Шема Јадење Стол

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

[Избор На повеќе Модели] капакот на седиштето има различни дезени и бои, погодни за девојчиња и момчиња, секогаш имајте го стилот што го сакате Моделите на новина може да бидат поверојатно да бидат фаворизирани од бебето. [Лесно За Чистење] капакот на седиштето бумбо поддржува машинско перење или миење раце и нема да избледи, така што може да се мие со друга облека. [Заштитник на седиштата] капакот на седиштето обезбедува совршена бариера помеѓу бебето и седиштето и совршено се вклопува со седиштето. Капакот на седиштето спречува гребење или дамка на седиштето, обезбедувајќи целосна заштита на седиштето и продолжување на животниот век на седиштето. [Мраз и Млечна Свила] капакот на детското седиште прифаќа висококвалитетна млечна свила и ледена свилена ткаенина, која е ладна допирна, мека и лесна, дише и не е затнат пот за одржување на седиштето ладно. [Дизајн На тока] заштитникот на седиштето е дизајниран со тока, лесен за инсталирање и отстранување, не е лесен за деформација, може да се користи долго време.

Други карактеристики

Product Name:
Baby Bumbo Seat Cover
Material:
Ice Silk + Milk Silk
Pattern (optional):
Colorful leaves, Ocean fish scale, Colorful ink, Red animal, Pink rainbow
Shape:
Round
Category:
Table and chair leg cover
Note: :
1. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
2. Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. Thank you for your understanding. :

Најдобри понуди