.

.

Кисангел Бебе Блокови 4 парчиња Послужавник Ручек За Новороденчиња Пластични Блокови За Складирање Храна Тегли Организатор Држач За Замрзнувач За Патувања Со Пре?

Кисангел Бебе Блокови 4 парчиња Послужавник Ручек За Новороденчиња Пластични Блокови За Складирање Храна Тегли Организатор Држач За Замрзнувач

DEN 219.04

Количина на стоки
Тековен

ПП, ТПЕ, Силикон КОНТЕЈНЕР ЗА СКЛАДИРАЊЕ ХРАНА за БЕБИЊА и измијте, чувајте го чист и хигиенски, заштедувајќи време и труд. БЕБЕ БЛОКОВИ ЗАМРЗНУВАЧ дизајн на вредност на отворот за Воздух, можете да го ставите во фрижидер или микробранова печка за да се загрее. ЗАПЕЧАТЕТЕ ЈА КУТИЈАТА ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ силиконскиот запечатувачки прстен не е лесно да падне. Може да се чува свежо во фрижидер или да се загрева во микробранова печка. ТЕГЛИ за СКЛАДИРАЊЕ дизајнот на вентилот за вентилација на воздухот, кога се загрева во микробранова печка, само лесно подигнете го. КОНТЕЈНЕР ЗА ХРАНА Лесен и пренослив, лесен за чување и изведување, погоден за кампување на отворено, патување,. Пакет Листа 4 х храна Кутии Карактеристики-Материјал : Пп, ТПЕ, силиконски силиконски храна за бебиња складирање. - Дизајн на вредност на отворот за воздух, можете да го ставите во фрижидер или микробранова печка за да ја загреете Кутијата За Ручек За Бебиња. - Усвојување на премиум ТПЕ, СИЛИКОН и ПП, цврст и издржлив За Долгорочна употреба Замрзнувач На Храна. - Лесен и компактен, можете да подготвите различна храна за вашето бебе додека не сте дома Контејнери За Храна за Бебиња. - Капацитет : 120мл (една кутија) Силиконски Бебешки Блокови. - Силиконскиот запечатувачки прстен нема да падне, што може да ја одржува вашата храна свежа И Топла Храна Организатор.

Други карактеристики

Најдобри понуди