.

.

Октонаути 5 Комплет За Хранење Оброци За Деца и Мали Деца-Вклучува Чинија, Сад, Чаша, Вилушка и Лажица Прибор За Садови-Издржлив, Безбеден За Миење Садови, Бпа Беспла?

Октонаути 5 Комплет За Хранење Оброци За Деца и Мали Деца-Вклучува Чинија, Сад, Чаша, Вилушка и Лажица Прибор За Садови-Издржлив,

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Сет За Оброци на октонаути-сетот За хранење на детски чинии вклучува чинија, сад, чаша, вилушка и лажица Димензии : Тркалезната плоча е широка 8,5 инчи, садот е 6,5 инчи, чашата е широка 3 инчи на парчето уста, а вилушката/лажицата се долги 5,25 инчи. Лесно За Самохранење-Садовите за Вечера и приборот имаат лесни рачки за држење, а длабоките страни за да го олеснат собирањето и грабањето храна за децата и малите деца. Направете Забава За Време На Оброкот-Овој шарен комплет ќе ги направи децата возбудени за време на оброкот со својата возрасна привлечност и октонаутите имаа ликови. Долготрајна Употреба-Изработена од издржлива пластика за лесно чистење и ќе трае миење после миење. Машина за миење садови безбедно И Бпа/Пвц Слободен. Одличен подарок или подарок за нови родители, деца и мали деца оваа празнична сезона!.

Други карактеристики

Најдобри понуди