.

.

Фбкфсс Нослива Пумпа За Гради, Пумпа За Гради Без Раце Низок Шум Безболна Преносна Пумпа За Гради Без Раце

Фбкфсс Нослива Пумпа За Гради, Пумпа За Гради Без Раце Низок Шум Безболна Преносна Пумпа За Гради Без Раце

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

ДИЗАЈН ПРОТИВ ОБРАТЕН ПРОТОК : одделете го млекото од протокот на воздух за да спречите млекото да тече назад во сламата за повторно да го контаминира мајчиното млеко, така што бебето ќе може да јаде чисти оброци НОСЛИВА ПУМПА за ГРАДИ : Одговара на кривата на градите, невидливо абење,поудобно одговара на женската крива на градите, избегнувајте срам во канцелариското опкружување. СУПЕР ТИВОК И ПРЕДВОДЕН ЕКРАН на ДОПИР : Мајките ќе можат јасно да ги видат режимите, нивоата на вшмукување, работното време и моќноста на екранот на допир. Ултра-тивкиот дизајн ја прави бучавата помала од 35 d B за време на пумпањето на градите, создава мирна средина за спиење за вашето бебе и нема да го наруши вашето семејство или колеџи. ЛЕСНО ЗА НОСЕЊЕ : телото е мало и лесно се носи на кое било место. СИЛИКОН ЗА ХРАНА : додатоците за пумпа за гради се изработени од силикон за мека храна, лесно се отстрануваат и чистат додека одржуваат добар печат за да се постигне најдоброто вшмукување. Спецификација : Име На Производ : Материјал За Носење Електрична Пумпа за Гради : ПП+АБС+Силиконски Капацитет : 180млкол големина на кутијата : 180*150*100ммздравствени Совети : .измијте ги рацете пред пумпање или ракување со мајчиното млеко. Пред да го исцедите млекото со пумпата за гради, нанесете топла крпа на градите, масирајте за да ја стимулирате ареолата и да ги направите градите целосно деблокирани.

Други карактеристики

Product Name:
Wearable Electric Breast Pump
Material:
PP+ABS+Silicone
Capacity:
180ml
Color box size:
180*150*100mm
Health Tips:
.wash your hands before pumping or handling breast milk:
. Before expressing milk with the breast pump, apply a hot towel to the breasts, massage to stimulate the areola, and make the breasts completely unblocked:
.Express at a pressure that works for you. Stop expressing if your breasts or nipples feel sore:
.For milking, you only need to express the amount of eight points (the time should not exceed 20 minutes):
.Use a container with a lid when storing breast milk:
. Remove breast milk that has been refrigerated for more than 72 hours (3 days):
.Do not combine refrigerated breast milk with fresh breast milk:
. Thaw the refrigerated breast milk or connect the container to the breast warmer to warm the milk before feeding:
.If the refrigerated breast milk is thawed, if the baby cannot drink it after 24 hours, please do not re-refrigerate the breast milk. Dispose of the rest and sterilize the container. :

Најдобри понуди