.

.

УПКОХ 6 Парчиња Шишиња Со Вода Од Чаша За Млеко За Деца Пластични Шишиња Со Вода За Деца Пијте Шишиња Со Капачиња Кутија За Шише Со Вода Кутија За Шишиња Со Млеко Шиш?

УПКОХ 6 Парчиња Шишиња Со Вода Од Чаша За Млеко За Деца Пластични Шишиња Со Вода За Деца Пијте Шишиња Со Капачиња Кутија За Шише

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

ЈАСНИ ПЛАСТИЧНИ КОНТЕЈНЕРИ Шишиња За Складирање Млеко Усвоени од материјал за храна, практични, отпорни на истекување, здрави и БОКАЛ ШИШЕ ВОДА капакот добро ќе го заштити пијалокот не прифаќајте ја надворешноста и не истурајте. КОНТЕЈНЕРИ ЗА СОКОВИ ШИШИЊА СО СОДА Млеко Картонско Шише Со Вода Чисти Квадратни Шишиња Со Млеко Преносливо Шише Со Вода за Активности За Кампување На Отворено. МЛЕКО КАРТОН ВОДА ШИШИЊА ? Пластична Кутија За Млеко Јасно Преносливо Млеко Картонско Шише Со Вода Квадратно Шише Со Сок за Активности За Кампување На Отворено За Спортски Патувања. ЧИСТО ШИШЕ СО КАРТОН ЗА МЛЕКО КОРИСТИ ПРАЗЕН САД ЗА СОК Овој отпорен на истекување и пренослив дизајн го прави ова шише со вода избор за патување, спорт и пикник. Шишето е направено од врвни пластични материјали за работен век. Пакетот Вклучува 6 х Шишиња За пијалоци Карактеристики-Боја : Проѕирна кутија за млеко шише со вода-Материјал : Пластични шишиња со млеко со јасен дизајн-Капацитет : 500мл шишиња со млеко отпорни на истекување-Големина : 20,00Х6, 00Х6, 00см/7, 86Х2, 36Х2 шишиња за млеко. - Со капак отпорен на истекување, може да се стави во вашата торба и да се спроведе. Практични и практични проѕирни шишиња со млеко. - Пренослива големина и лесна, совршена за дома, патување, спорт, училиште, кампување и други активности на отворено шишиња за пиење вода. - Чисто шише со голем капацитет, доволно за да го земете пијалокот и лесно да ја видите левата волуменска картонска форма.

Други карактеристики

Најдобри понуди