.

.

Рачна Пумпа За Гради, Мала Пренослива Рачна Рачна Пумпа За Хранење Бебиња За Фаќање Мајчино Млеко Пренослива Алатка За Рачно Доење Од Типот На Шприц Со Јасна Скала ?

Рачна Пумпа За Гради, Мала Пренослива Рачна Рачна Пумпа За Хранење Бебиња За Фаќање Мајчино Млеко Пренослива Алатка За Рачно Доење Од Типот

DEN 235.84

Количина на стоки
Тековен

Работата е едноставна и удобна Рачната пумпа за гради може да се користи без комплициран процес. Користете Со Доверба : пумпата за гради е изработена од пп материјал, кој е безбеден и издржлив и може да се користи со доверба. Опсег На Примена : рачната пумпа за гради е погодна за доење што ја користат жени, дами итн. Едноставна Операција : Работата е едноставна и удобна, рачната пумпа за гради може да се користи без комплициран процес. Мека и Удобна : рачната пумпа за гради е многу мека и удобна, не мора да се грижите за непријатност за време на употребата. Лесна и Пренослива : рачната пумпа за гради е многу лесна пумпа за нега, која е многу погодна за патување и за задоволување на вашите потреби при излегување. Рачната пумпа за гради е погодна за доење што ја користат жени, дами.

Други карактеристики

Најдобри понуди