.

.

Подлошки за Лактација за доење, Влошки за Лактација со 3 Опции за Греење, 6 Режими На Вибрации, Олеснување На Затнатите Канали, Маститис, Натрупаност, Најважни За Дое?

Подлошки за Лактација за доење, Влошки за Лактација со 3 Опции за Греење, 6 Режими На Вибрации, Олеснување На Затнатите Канали, Маститис,

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Постпартални Најважни & Олеснување На Болката Во Нега! Влошките за затоплување на градите помагаат да се намали натрупаноста, да се смири маститисот и да се зголеми протокот на млеко Влошките за доење се неопходни за доење, длабоко ги ублажуваат различните проблеми со болката во градите како затнати канали, натрупаност, нежност, маститис. Затоплувањето на влошките за градите за доење е исклучително ефикасно за ублажување на болката во градите. Ефикасни влошки за затоплување на градите! Мотор со висок вртежен момент интегрираните влошки за затоплување на доењето обезбедуваат длабока и удобна висока пенетрација преку 6 режими на вибрации. Со 3 опции за греење, влошките за доење генерираат моментална топлина за 3 секунди за ефикасно олеснување на проблемите со градите. Задолжително е постпартално најважно, особено кога сте исцрпени среде ноќно хранење или ви треба брзо олеснување. Подобрена И Интелигентна! Заборави да се исклучиш? Применета технологија за потрошувачка на енергија, влошките за затоплување на доењето автоматски се исклучуваат на секои 30 минути за да заштедат енергија. Влошките за доење смирувачки можат да го запаметат токму вашето претпочитано ниво за релативен режим и температура последен пат за изразување на доењето. Влошките за доење еднократно се прегреваат заштитни од спречување на изгореници, безбедни и издржливи за употреба. Мини & Преносни големина! Кажете им збогум на топлите крпи, топлите облоги и болните раце, влошките за градите за доење се компатибилни со различни големини и форми на градите. Влошките за затоплување на доењето се лесни, преносливи и мини големина, удобни за вклопување во градник за нега. Уживајте во удобно изразување на градите во секое време насекаде, дури и кога работите, готвите, правите јога, хранете бебе, читате, патувате, возите, пазарувате, посетувате, јадете надвор, на службено патување итн. Полнење И Издржлив! Влошките за затоплување на градите за доење се лесни и издржливи за употреба. Вклучен Е USB C кабел, влошките за загревање на градите може да се поврзат со полнач за автомобил, полнач за телефон, usb reseptcle, лаптоп, адаптер за патување, компјутер итн. Влошките за доење земаат 2 ЧАСА за целосно полнење, долг дофат на подготвеност до 4,5 Часа изрази на доење.

Други карактеристики

Најдобри понуди