.

.

ПОСЛУЖАВНИК за Накит SEWACC 6 парчиња Кристално Епоксидна Плоча Чаши Калапи Калапи За Домашни Алати Држач За Пиење Мувла ЗА Пиење СИЛИКОНСКА Чаша ЗА Занаетчиство Мат ?

ПОСЛУЖАВНИК за Накит SEWACC 6 парчиња Кристално Епоксидна Плоча Чаши Калапи Калапи За Домашни Алати Држач За Пиење Мувла ЗА Пиење

DEN 1312.00

Количина на стоки
Тековен

САМОСТОЈНО РАЧНО ИЗРАБОТЕН ЗАНАЕТ Овој тип може да биде за да се направи убав подметач ПОСЛУЖАВНИК ЗА НАКИТ епоксидот е направен од силикон и флексибилен. СМОЛА ЦВЕТ ПОСЛУЖАВНИК нашите производи способноста за абење и отпорност. ЛОТОС ЕПОКСИДНА КАСТИНГ Нелеплив, лесен за одвојување и чистење, исто така може да се рециклира. САМОСТОЈНА ЕПОКСИДНА Лесно за расклопување, отпорно на кинење, не е лесно да се деформира, пере, прилично издржлив и еднократно, ви служи долго време. Пакетот Вклучува 3 х Сет Од 2 парчиња Калапи Карактеристики-Изработени од силиконски материјал, висока флексибилност, висока транспарентност, лесен за употреба и чистење, издржливи и практични калапи за смола. - Материјал : Силиконски Чаша Рампа За Правење Фиока - Овој тип на може да биде да се направи парична казна подлога лотос . - Големина : Прибл. 11х0 самостојни епоксидни подлоги. - Боја : Бели Силиконски Калапи За Леење - можете да го користите ова за да направите Сопствено Изработка На Занаети . - Ако сакате занаети САМИ, тогаш овој силикон можеби сте лотос за смола.

Други карактеристики

Најдобри понуди