.

.

Стругалка од глина, 1 Сет 6 Парчиња Алатки За Вајање Глина Алуминиумска Глина Керамика Керамика Калапи ЗА Керамика САМ Занаетчиски Уметнички Проекти Материјали, Ал?

Стругалка од глина, 1 Сет 6 Парчиња Алатки За Вајање Глина Алуминиумска Глина Керамика Керамика Калапи ЗА Керамика САМ Занаетчиски Уметнички

DEN 105.92

Количина на стоки
Тековен

Овој комплет за глинени керамички пенкала е изработен од врвен алуминиум за издржливост Исклучителна изработка, обезбедете добар ефект на вајање. Комплетот алатки за стругалка за резба од 6 парчиња е совршен за фино моделирање, детали и завршна обработка. ●ДОБАР ПОДАРОК●нашиот комплет за пенкало за обликување глина е добар комплет за алатки и добар подарок за луѓе кои сакаат глинена уметност. Услуги на клиентите : ние се стремиме да ви обезбедиме висококвалитетна и удобна услуга. Добредојдени сте да не контактирате доколку имате некаков проблем во врска со нашиот производ, ние ќе ви дадеме задоволителен одговор. Изработен од фин термички обработен лентен челик и ставен во рачка од алуминиумска легура, издржлив. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип : Резба Стругалка Материјал : Листа На Алуминиумски Легури : 6 парчиња/Поставете стругалка за Резба х.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Carving Scraper
Material:
Aluminium Alloy
Package List:
6Pcs/Set x Carving Scraper:

Најдобри понуди