.

.

Орзли Слушалки За ИГРИ ЗА Компјутер И Конзоли ЗА Игри PS5, PS4, Xbox Серија X | S, Xbox ONE, Nintendo Switch &засилувач; Google Stadia - Стерео Звук Со Поништување На Бучава Mic-Hornet RXH - 20 Nakuru Изда?

Орзли Слушалки За ИГРИ ЗА Компјутер И Конзоли ЗА Игри PS5, PS4, Xbox Серија X | S, Xbox ONE, Nintendo Switch &засилувач; Google Stadia

DEN 479.84

Количина на стоки
Тековен

КОМПАТИБИЛЕН Со ПОВЕЌЕ ПЛАТФОРМИ-Компатибилен со КОМПЈУТЕР, Play Station 5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch/ Switch Lite и Stadia, лаптоп, таблет, преку кабли од 3,5 mm ЗАБЕЛЕШКА : потребен е дополнителен адаптер На Мајкрософт (не е вклучен) за работа со контролори Од 1 генерација Xbox One. USB приклучокот е само ЗА LED осветлување. ЕЛЕГАНТЕН и УДОБЕН ДИЗАЈН - лесните слушалки (360 грама) обезбедуваат удобно вклопување што одговара на вашата глава. Меките задебелени чаши за уши од пена преку уво ви даваат максимална удобност при продолжена употреба. Се одликува Со Лесна алуминиумска рамка, цврста конструкција и суспендирана лента за глава. ПОДЕСЕНИ ЗА NEXTGEN ИГРИ НА среќа-Донесе вашите игри на живот. Од најтивките чекори што се прикрадуваат зад вас до најгласните експлозии Во Повикот На Должност : Црни Операции-Студена Војна, потопете се во целосниот звучен пејзаж на вашите омилени игри. МИКРОФОН ЗА ПОНИШТУВАЊЕ БУЧАВА - нашиот микрофон користи откажување на бучава од висока класа за да ги намали несаканите звуци на околината и позадината за да се осигура дека вашиот глас се слуша јасно и гласно. Со ротација од 120 степени, микрофонот може да се прилагоди за да одговара на вашите желби или да се преврти надвор од патот кога не ви треба. КОНТРОЛИТЕ ЗА ЛЕСЕН ПРИСТАП-во-линија аудио контролите ги одржуваат сите функции на слушалките како контроли за јачина НА звук, прекинувач ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ на микрофон и КОНТРОЛИ НА ЛЕР на интуитивна и погодна локација до која е лесен за пристап. КОМПАТИБИЛЕН Со ПОВЕЌЕ ПЛАТФОРМИ-Компатибилен со КОМПЈУТЕР, Play Station 5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch/ Switch Lite и Stadia, лаптоп, таблет, преку кабли од 3,5 mm. ЗАБЕЛЕШКА : потребен е дополнителен адаптер На Мајкрософт (не е вклучен) за работа со контролори Од 1 генерација Xbox One. USB приклучокот е само ЗА LED осветлување. ЕЛЕГАНТЕН и УДОБЕН ДИЗАЈН - лесните слушалки (360 грама) обезбедуваат удобно вклопување што одговара на вашата глава. Меките задебелени чаши за уши од пена преку уво ви даваат максимална удобност при продолжена употреба. Се одликува Со Лесна алуминиумска рамка, цврста конструкција и суспендирана лента за глава. ПОДЕСЕНИ ЗА NEXTGEN ИГРИ НА среќа-Донесе вашите игри на живот.

Други карактеристики

Најдобри понуди