.

.

ИРИС САД 25 фунти./33кт. Херметички Контејнер За Складирање Храна За Домашни Миленици Со Прицврстувачки Тркалца, За Птица Мачка И Друга Корпа За Складирање Храна За Д?

ИРИС САД 25 фунти./33кт. Херметички Контејнер За Складирање Храна За Домашни Миленици Со Прицврстувачки Тркалца, За Птица Мачка И Друга

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

ХРАНА ЗА СИТЕ : за вашите мачки, кучиња, птици и многу повеќе! Чувајте ја сувата храна на вашиот симпатичен член на семејството во нашиот запечатлив и пренослив сад за храна за миленичиња Нашиот сад за складирање храна со големина од 33 литри е одличен за складирање на 25 килограми сува храна. ХЕРМЕТИЧКИ КОНТЕЈНЕР : Не дозволувајте несаканите штетници и глодари да ја јадат храната за вашето домашно милениче. Херметичките заптивки со брави за прицврстување ги прават контејнери за складирање отпорни на глодари. Заклучете ја свежината на сувата храна и вкусните задоволства со запечатување на влагата и влажноста. Тенок пластичен дизајн на контејнери заштедува простор и ја одржува вашата област за складирање храна уредна и организирана. ПРЕВРТЕТЕ ГО НАОКОЛУ : кантите за складирање доаѓаат со прицврстувачки тркалца за да имате можност да ги исклучите или вклучите. Чувајте го на полица или закачете го тркалото за да го превртите од просторот за складирање на садот за куче или мачка.

Други карактеристики

Најдобри понуди