.

.

Cutco 4120 3 Гурмански нож за паркирање

Cutco 4120 3 Гурмански нож за паркирање

DEN 1583.84

Количина на стоки
Тековен

Универзално вклопување за големи или мали, леви или десни раце Заклучување на палецот и показалецот за безбедност и контрола. Дизајн отпорен на замор. Остриот, ножеви со строги, со право на раб, може да се одржат и заоструваат дома. Сечилото се протега на целата должина на рачката за дополнителна јачина и рамнотежа. Со гаранцијата засекогаш на Cutco, ние ќе го заостриме, брушиме, да се поправиме, поправаме и доколку е потребно, ќе ги замениме ножевите и додатоците на Cutco бесплатно. Не е потребна потврда. Како и сите производи на Cutco, 3 "гурмански нож за паркирање е загарантиран засекогаш. Универзалното вклопување за големи или мали, леви или десни раце. Тргов и заклучување на показалецот за безбедност и контрола. Дизајн отпорен Ножевите на работ можат да се одржуваат и заоструваат дома. Сечилото се протега на целосна должина на рачката за дополнителна јачина и рамнотежа. Со гаранцијата за засекогаш на Cutco, ние ќе го заостриме, брутаме, да се поправиме и доколку е потребно, заменете ги ножевите и додатоците за да ги заменат вашите ножеви и додатоци за Cutco бесплатно.

Други карактеристики

Најдобри понуди