.

.

Чиста табла за чиста табела, пластичен заштитник на тркалезна маса 1,5мм/2мм без мирис отпорен на топлина отпорна на трпезариска маса за трпезариска маса

Чиста табла за чиста табела, пластичен заштитник на тркалезна маса 1,5мм/2мм без мирис отпорен на топлина отпорна на трпезариска

DEN 3597.44

Количина на стоки
Тековен

[Целосна заштита] Ефективно одржувајте го вашиот мебел, табели за јадење и табели за дневна соба, клупи/студии, книжарници, гардероби, итн, И решете го проблемот со паѓање/гребнатини на бои предизвикани од судири. [Edge] Транспарентната табела е помазна и побезбедна и ги штити вашите подлактици и лактите од вдлабнатини, гребнатини и повреди. [Мулти-намена] Нашата транспарентна ПВЦ канцеларија може да се користи како детска работна маса, табела за игри и трпезариска маса за да им помогнеме да ги завршат домашните задачи, јадење и сликање. [Безбедност] Направено од безбедни материјали, има одлична отпорност на влечење и абразија, може да биде во директен контакт со храна, здрава употреба и членовите на семејството се чувствуваат повеќе лесно. [Анти-скалинг] Топла супа и топла храна имаат совршена дебелина и можат директно да ја допрат масата без да остават траги. Исто така е многу погодно да се исчисти, само избришете го со пешкир. ◆ Име на производот : Табела за табели/Тркалезна табела Подлога/Табела Заштита на материјал : Нов PVC материјал за материјали : 1,5мм/2мммспецификација : Round Color : Без боја/Транспарентентиза : 60см, 90см, 100см, 110см, 120см, 130цм, 135см, 138 см, 150цм, 160цм ◆ Карактеристики на лизгање, отпорност на абразија, отпорност на затегнување, отпорност на солза, без траги од свиткување, отпорност на вода и масло, отпорност на висока температура, може да се користи за маса и подот.

Други карактеристики

Round:
Color:
No Color/Transparent
Size:
60cm , 90cm , 100cm , 110cm , 120cm , 130cm , 135cm , 138cm , 150cm , 160cm
◆Features:
Anti-sliding, abrasion resistance, tensile resistance, tear resistance, no traces of bending, water and oil resistance, high temperature resistance, it can be used for table and floor. Can also be used for carpet pads:
The material is soft and strong, and can be cut into different shapes according to your needs:
◆package:
Round protective pad X1:
◆ Satisfactory service:
If you have any questions about this product, you can contact the customer service staff via email, we are very happy to serve you!:
Carpet Chair Table Mats :

Најдобри понуди