.

.

Hemoton Metal Cooktystys Cooks Coulde Counter Countertop Rationware Stareation Silverware Организатор за сушење решетката мијалник за миење садови за вилушки лажици, стапки за складирање на метални метал?

Hemoton Metal Cooktystys Cooks Coulde Counter Countertop Rationware Stareation Silverware Организатор за сушење решетката мијалник за миење садови

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Може да се користи да не се поставува прибор за јадење, туку и да се постават ножеви Оваа цевка за складирање не може да чува стапчиња за јадење, туку и вилушки и лажици, толку чиста и уредна. Ова е добро вентилирана, хигиенска и здрава дренажна решетка, многу практична. Интересен стил, носење поголема боја и забава во кујната, е најдобриот избор за вашиот дом. Овој држач за стапчиња за стапчиња може да исцеди вода нагоре и надолу, така што прибор за јадење е добро проветрен и не е лесен за обликување. Може да се користи да не се поставува прибор за јадење, туку и да се постават ножеви. Оваа цевка за складирање не може да чува стапчиња за јадење, туку и вилушки и лажици, толку чиста и уредна. Ова е добро вентилирана, хигиенска и здрава дренажна решетка, многу практична. Интересен стил, носење поголема боја и забава во кујната, е најдобриот избор за вашиот дом. Овој држач за стапчиња за стапчиња може да исцеди вода нагоре и надолу, така што прибор за јадење е добро проветрен и не е лесен за обликување.

Други карактеристики

Најдобри понуди