.

.

3 Пара Силиконски Модел На Уво, Меки Флексибилни Уши 3 Бои Вештачки Почетници За Повеќекратна Употреба Симулирани 3д Модел На Нос И Уста Дисплеј Реквизит Алатка За Н?

3 Пара Силиконски Модел На Уво, Меки Флексибилни Уши 3 Бои Вештачки Почетници За Повеќекратна Употреба Симулирани 3д Модел На Нос И Уста Дисплеј

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

[Силиконски Материјал] : моделот На човечко уво е изработен од врвен силикон, мека и еластична текстура, пријателска за кожата, удобна на допир [Симулиран Дизајн] : големина на моделот на силиконско уво и чувствувајте се блиску до човечката кожа, давајќи им на почетниците поживописно искуство во практиката. [Повторена Употреба] : моделот На Лажно уво може да се користи многу пати, сигурен и издржлив, работен век, исто така многу лесен за чистење. [Лесен За Употреба] : симулираниот модел на уво има 3 бои и може да се користи без помош на модел на глава, едноставен и удобен. [Соодветни Сценарија] : моделот на уво е погоден за почетниците козметолози да практикуваат пирсинг на ушите и за институциите за обука за убавина како реквизити за обука. Спецификација : Тип На Ставка : силиконски Модел на Уво спецификација На Производот : 3 пара боја : Светла боја, средна боја, темна боја.

Други карактеристики

Item Type:
Silicone Ear Model
Product specification:
3 pairs
Colour:
Light colour, medium colour, dark colour.
Product Material:
Silicone
Single Ear Hole Size:
Approx. 7.5 x 4.5 x 1.7cm / 2.95 x 1.77 x 0.67in
Purpose:
For novice practice ear hole drilling, ear hole perforation teaching model, ear suture practice model, earring display props.
Package List:
3 Pairs Silicone Ear Model:

Најдобри понуди