.

.

Кука за стример со должина од 7х долги

Кука за стример со должина од 7х долги

DEN 1084.80

Количина на стоки
Тековен

Бронзена завршница Изменет Лимерик Бенд. Затегната јамка. Употреби : Класични стрими. Бронзена завршница, модифициран Лимерик Бенд, затегната јамка, 3x тешка жица, 7х долга шанка. Забележани автор и летање, Дик Талеур, ја дизајнираше оваа кука за Даичи како квинтесенцијална кука за поток. Поточно дизајниран за проследувачи на мушка, оваа кука спортува модифициран свиок на Лимерик, кој е повеќе заоблен за да смести мониста. Должината од 7х, заостреното око на јамка и 3x-тешката жица го комплиментираат дизајнот што го прави ова навистина кука за летање од светска класа.

Други карактеристики

Најдобри понуди