.

.

9 парчиња лента за шипки и рачни ленти за миење садови за повторно користење на главата за миење на лицето и рачни ленти за миење на главата за миење на девојчиња за ?

9 парчиња лента за шипки и рачни ленти за миење садови за повторно користење на главата за миење на лицето и рачни ленти за миење на

DEN 159.84

Количина на стоки
Тековен

? 【Совршен сет : : ќе добиете 3 парчиња спа -ленти за глава за жени и 6 парчиња спа -лента за миење садови во вкупно Тие доаѓаат со 7 симпатична и убава боја како розова, сина, бела, сива, каки, ​​виолетова и бледа розова. Овие одлични сетови ќе ви помогнат да ја организирате косата и да спречите да се шири водата во рацете и да ја одржувате косата сува. ? 【Силна способност за апсорпција на вода】 : Овие ленти за глава и рачни ленти се изработени од квалитетен микрофибер материјал, кој има удобен допир; Внатрешноста содржи еластични ленти што се протегаат, кои имаат силна еластичност, погодна за обемот на главата и зглобот на повеќето луѓе. ? Тие ќе ги олеснат работите кога ќе миете лице, се истуширате или ќе се соберете. Откако ќе го имате, тие ќе бидат потреби. ? 【Широко применливо】 : Податоци за миење на главата за миење на лицето за жени се погодни за миење на лицето, туш, шминка, јога и многу повеќе, донесувајќи релаксација и погодност за вашето време за нега на лицето, одговара за повеќето жени и мажи. 【Внимателен избор за подароци】 : Пакетот содржи 3 различни ленти за коса во боја и 6 парчиња зглобови, практична комбинација за девојчиња и жени да аплицираат во секојдневниот живот, можете да ги споделите со вашата мајка, сестра или други пријатели. ? 【Совршен сет : : ќе добиете 3 парчиња спа -ленти за глава за жени и 6 парчиња спа -лента за миење садови во вкупно. Тие доаѓаат со 7 симпатична и убава боја како розова, сина, бела, сива, каки, ​​виолетова и бледа розова. Овие одлични сетови ќе ви помогнат да ја организирате косата и да спречите да се шири водата во рацете и да ја одржувате косата сува.

Други карактеристики

Најдобри понуди