.

.

8а Бразилски Директно Девица Човечка Коса Коса Продолжување Убава Мода Тема Партија Косплеј Црна, 26

8а Бразилски Директно Девица Човечка Коса Коса Продолжување Убава Мода Тема Партија Косплеј Црна, 26

DEN 1266.88

Количина на стоки
Тековен

Материјал : вистинска коса, без заплеткување, без опаѓање на косата, персонализираниот дизајн ви овозможува да ја промените првобитната состојба, да создадете ново јас Спецификации : 8-28 инчи, различни големини ќе ви дадат различни стилови, потоа можете да перм и да ја обоите косата, исто така можете да ја исечете. Перење : се препорачува да се мие еднаш на секои 2 недели, нежно да се мие со вода или нежен шампон, да се организира обликот и потоа да се исуши природно. Не го изложувајте на сонце. Време на испорака : општото време на испорака е 15-25 дена, ако ви се допаѓа, ве молиме бидете сигурни да купите, ние ќе организираме испорака за вас што е можно поскоро. 24-часовна услуга : безбедна и здрава, доколку имате какви било прашања, слободно контактирајте не. опис : Име На Производ : модно продолжување на косата материјал на производот : вистинска човечка фризура : директно големина на производот : 8-28 инчи боја на производот : тежина на црниот производ : 100 спецификации за грампакување : обична амбалажа проток на производ : двослоен механизам карактеристики на производот : може да се обои применливо лице : секој тип на лице погоден за толпата : Г-Ѓа Погоден За боја на кожа : секој тип на кожа вклучува : 1 * Коса продолжувањеако вашата коса е ретка, можете да изберете една врз основа на вашата коса.

Други карактеристики

ordinary packaging:
Product flow:
double layer mechanism
Product features:
can be dyed
Applicable face:
any face type
Suitable for the crowd:
Ms.
Suitable for skin color:
any skin type
Package includes:
1 * Hair extension
If your hair is sparse, you can choose one based on your hair. You can cut with scissors. No matter what you choose, our hair extension will make you more beautiful.:
How to clean hair extensions:
1. Before brushing your hair, comb your hair with a soft bristles or comb. This will release any tangles.:
Wet your hair with warm water. Long service life, do not try to comb the hair when wet.:
3. Rinse the shampoo from the hair and use a conditioner that is very close to 90%, but leave only a little to prevent tangles.:
4. Naturally dry, providing better protection for the hair. When not in use, pack it in a dry place. :

Најдобри понуди