.

.

Влакна за Коса За Истенчување На Косата, Незабележлива &засилувач; Природни, Целосно Крие Губење На Косата во 15 Сек, Коса Згуснувач &засилувач; Врвот За Парична Казн?

Влакна за Коса За Истенчување На Косата, Незабележлива &засилувач; Природни, Целосно Крие Губење На Косата во 15 Сек, Коса Згуснувач &засилувач;

DEN 130.24

Количина на стоки
Тековен

Безбеден За Употреба : волумизаторот За Коса е изработен од природни растителни влакна, безбеден е дури и за чувствителен скалп и можете да го користите со доверба Подобрување На Изгледот На Ќелавост : Висококвалитетен спреј може да ги зајакне влакната на косата и веднаш да го елиминира изгледот на ќелави точки или чистење на косата. Долготраен Ефект : спрејот за згуснување На Косата не е под влијание на ветер и дожд, не му треба лепак и цврсто се држи до косата. Висококвалитетен Дизајн : Специјално дизајниран за губење на косата или проретчена коса, тој е одличен додаток. ур напредните влакна во прав за коса може да се пофалат со молекули кои имитираат фоликули кои овозможуваат беспрекорно мешање и вистинска завршница на косата се колнеше дека не е ништо друго освен природно. Природен Ефект : згуснувачот На Косата ќе ви обезбеди природни влакна за коса, ќе направи вашата тенка коса да изгледа пополна и природна.

Други карактеристики

Item Type:
Hair Thickness Maximizer
Net Content:
28g/1.0oz
Shelf Life:
3 Years
Package List:
1 x Hair Thickness Maximizer :

Најдобри понуди